Skor och tofflor från ledande varumärken | Bobello

Välkommen till Bisonoutdoor! Ryggsäckar, bärstolar, tält, sovsäckar, cykelväskor och mycket mer.

see more:- inneskor



Välkommen till BOBELLO Brands and Footwear AB

SKOR, TOFFLOR OCH ANDRA UNDERBARA LIVSSTILSPRODUKTER

Hos Bobello hittar du exklusiva och trendiga produkter som sätter piff på clamor vardag. Vi har ett gott öga för kvalitet, därför erbjuder vi skor och tofflor från varumärken som Crocs, Shepherd, Birkenstock, Scholl och Ulletoffeln. I vårt supersortiment finns något för alla stilar och tillfällen, både damskor och herrskor I mängder. Härliga naturmaterial, gediget hantverk och miljövänlighet är ett genomgående tema.

Bli inspirerad att shoppa nya skor online för både jobb och fritid. Vi har tofflor till filmkvällar I soffan, lyxiga modeler när du vill vara additional balance och stadiga modeler för att utforska naturen. Tasteless skoaffärer online ligger Bobello I framkant. Det är svårt att hitta lika hög standard på billiga skor någon annanstans på nätet. Vi älskar allt som är vackert och välgjort. Utöver skor har Bobello mängder av inredningsdetaljer och accessoarer, för vardagslyx till max!

SMIDIG SHOPPINGUPPLEVELSE

Vårt företag såg dagens ljus I Borås, Sveriges textilmecka. Där finns fortfarande vårt huvudkontor och ale. Hos oss är det säkert att handla mode och skor på nätet. Bobello Brands är certifierat av Trygg E-handel och har Svanenmärkning.

Det är viktigt för oss att du blir nöjd, därför erbjuder vi fri frakt och retur. Samtliga produkter finns på ale, så att vi kan skicka dem samma dag du handlar. Målet är att ge burrow en underbar upplevelse hos oss, eftersom vi tycker att det ska vara smidigt att shoppa on the web. Välkommen att bläddra runt I våra många kategorier för att köpa alltifrån skor till inredningsdetaljer hos oss på nätet!


BYTE and RETUR

✔ Fria Byten and Returer

Vid byten och returer bjuder bobello.se på returfrakten(inom Sverige) när du har handlat varan till ordinarie pris. Du använder nook förtryckta returfraktsedeln vi skickar med I ditt paket. Vid köp på REA alt. med rabattkod står du som kund för eventuell retur eller byte.

✔ 14 dagars ångerrätt

Du har full retur och bytesrätt inom 14 dagar från att du mottagit en vara, förutsatt att du inte använt varan och att nook returneras I oskadat skick. Varan måste skickas tillbaka I väsentligen oförändrat skick.

Du får självklart prova noise vara för att se att cave passar burrow.

Vi står för transportrisken när du använder vår förtryckta returfraktsedel.

När vi fått tillbaka varan och konstaterat att nook inte är skadad eller använd betalar vi inom två veckor tillbaka det belopp du betalat.

Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.


Returnera en vara:
Skicka en e-post till info@bobello.se så får ni en retursedel
Packa varan väl. Returnerar du hela din order ber vi dig att även returnera eventuell medföljande presentförpackning.
Klistra på den förtryckta returfraktsedeln på paketet som du vill skicka tillbaka. (Gäller när du handlat varan till ordinarie pris.)
Lämna in paketet på ditt närmaste postkontor. 


 Contact detaljer

0201 203 2032
0201 203 2032
201-123-3922
302-123-3928
porto@gmail.com
porto@portotemplate.com
porto_skype
proto_template 

Comments